Kontakte

SHPRESA-AL Computer
1-Rruga e Durresit, Perballe Min.Mjedisit, Tirane
2-Rruga e Kavajes, Perballe Poliklinikes Nr.9, Tirane
3-Bulevardi Kryesor, Durres
4-Bulevardi Blue, Kamez
5-Elbasan, prane prokurorise dhe gjykates
6-Per Programe (Bar,Dyqan,Magazine), Fusha e aviacionit, Tirane

SHPRESA-AL Security
Pika informacioni dhe ekspozimi
1-Rruga e Durresit,Perballe Min.Mjedisit,Tirane
2-Rruga e Kavajes,Perballe Poliklinikes Nr.9,Tirane
3-Bulevardi Kryesor,Durres
4-Bulevardi Blue, Kamez
5-Elbasan, prane prokurorise dhe gjykates

Transport udhëtarësh dhe mallrash
Adresa: Rr. Urani Pano Pallati 11(katesh) pas qendres VEVE, Tirane
Web :www.shpresa.al/trans_urb/
Email : [email protected]
Tel-Fax: 04 2271491

Ndërtim
Adresa: Rr. Urani Pano Pallati 11(katesh) pas qendres VEVE, Tirane
Web www.shpresa.al/construction/
Email : [email protected]
Tel -Fax: 04 2271491

Prodhime Betoni
Adresa: Bathore Nr.1 Tirane
Web : www.shpresa.al/prodhime_betoni/
Tel: 04 2200838

Karburant
Adresa : Kthesa e Valiasit Kamëz ( Rr.Kryesore Tirane – Fushekruje)
Web: www.shpresa.al/karburant
Emai l : [email protected]
Tel: 068 2070395

Servis Automjetesh
Adresa : Kthesa e Valiasit Kamëz ( Rr.Kryesore Tirane – Fushekruje)
Web: www.shpresa.al/servis_auto/
Emai l : [email protected]
Tel: 068 2080605

Bar-Kafe
Adresa : Kthesa e Valiasit Kamëz ( Rr.Kryesore Tirane – Fushekruje)
Web: www.shpresa.al
Tel: 068 2070386